...
Van IJsendijkstraat 365, 1442 LB, Purmerend
+31 6 23916140
info@rpfysiotherapie.nl

Over ons

Filosofie RP Fysiotherapie

De praktijk zet zich in om met iedere patiënt zijn of haar doel te behalen. Doelen zullen voornamelijk gericht zijn op een optimaal herstel. Buiten het herstel van blessures en eventuele aandoeningen is de preventie hiervan net zo belangrijk. De prestatie van een specifieke sport of activiteit is ook een focus punt van de praktijk. Hoe beter je lichaam presteert, hoe beter een activiteit uitgevoerd kan worden.

Team RP Fysiotherapie

Raoul Terlingen

Mijn naam is Raoul Terlingen. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Purmerend. Na mijn studie Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik aan het werk gegaan in een reguliere praktijk. Ook ben ik als fysiotherapeut werkzaam in PI Zaandam. Al snel kwam ik er achter dat ik graag mijn eigen praktijk wilde starten. Daarom ben ik mij naast fysiotherapie ook gaan verdiepen in het opzetten van een praktijk. Sinds juni 2023 ben ik de trotse eigenaar van RP Fysiotherapie.

Professionaliteit, gezelligheid en gastvrijheid staat voorop binnen de praktijk. De deur staat daarom altijd voor iedereen open. Kom daarom gerust langs voor een kennismakingsgesprek, kopje koffie en een behandeling!

Jasper Zwager

Mijn naam is Jasper Zwager. Ik ben 26 jaar en woonachtig in Purmerend. In 2022 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en sinds januari 2024 werkzaam als fysiotherapeut bij RP Fysiotherapie. Naast werkzaam te zijn bij RP Fysiotherapie werk ik ook nog in een fysiotherapiepraktijk in Zaandam ‘De Sportfysio’ en ben ik vrijwillig fysiotherapeut bij de jeugd van AFC Ajax.

Mijn doel als fysiotherapeut is om iedereen te helpen zonder blessures zijn sport, hobby of werk uit te kunnen voeren. Dit doe ik elke dag met een grote glimlach.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.