...
Van IJsendijkstraat 365, 1442 LB, Purmerend
+31 6 23916140
info@rpfysiotherapie.nl

Performance Training

Performance Training

Sport jij op hoog niveau? of zou jij graag beter willen worden in de sport die jij nu uitoefent? Dan is prestatie training misschien iets voor jou! Werk samen met een gespecialiseerde fysiotherapeut naar jou prestatie doel toe! verbeter bijvoorbeeld jou looptechniek, bal gevoel of sprong kracht. Om te voorkomen dat jij geblesseerd raakt is preventie training een belangrijk onderdeel. Het is natuurlijk altijd vervelend als je geblesseerd bent en er een tijd niet jou activiteit of sport kan uitvoeren.

Om dit te voorkomen is het mogelijk om samen met een fysiotherapeut te kijken naar jou risicofactoren. Aan de hand van deze risicofactoren zal er een trainingsschema worden opgesteld waarmee wij samen aan de slag gaan.

Wij werken volgens de Frans Bosch methode voor Performance Training. Hier worden niet alleen prestaties mee bevorderd maar wordt ook blessure preventief getraind. Tijdens het trainen volgens deze methode wordt er gericht op de bewegingspatronen.

 

Voordelen van Performance Training:

  • Prestatieverbetering doordat er gewerkt wordt aan Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid (CLUKS)
  • Blessure preventief door aanleren van motorische vaardigheden
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.